Welkom

Er is weer plaats! Kom een keer langs of neem contact op!

Welkom bij de Springplank! Speelzaal voor peuters én ouders.

Als ouders maken we deze speelzaal tot wat hij is: een plezierige, ontspannen, bruisende opvangvorm voor peuters (2-4 jaar). Een mooie voorbereiding voor de basisschool.

Als enige speelzaal in Nederland verzorgen de ouders alle voorkomende zaken zelf: elke week een ochtend draaien betekent spelen met de peuters, neuzen snuiten, schoenen veteren, corrigeren, stimuleren en vooral veel lol maken. Natuurlijk is er buiten de ochtenden ook veel te regelen, dus elke ouder doet ook ‘iets extra’s’. Zo hebben we onder andere bestuursleden, maar vooral ook wasouders, klusouders, PR-ouders, tuinouders, boodschappenouders en iedereen draait mee met de voorbereidingsgroepen voor jaarlijkse feesten als Carnaval, Kerst, Lammetjesdag, Pasen, Vaderdag, Moederdag, etc. Lid worden van De Springplank doe je vooral voor je kind, maar ook een beetje voor jezelf. Het betekent dat je heel nauw bij het sociaal ontwikkelingsproces van je peuter betrokken bent. Tegelijkertijd ben je ook zelf ‘sociaal’ in de weer met andere ouders. Voor die ouders die daarvan houden is ‘De Springplank’ ideaal!

Leuk om te lezen op deze site, de rubriek ‘nieuwtjes’ ! Daar staan regelmatig berichten vermeld, over recente gebeurtenissen op de Springplank.

Heb je nog vragen? je kunt altijd een mailtje sturen naar info@springplank-castricum.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA