Carnaval op de Springplank 2016

Carnaval bij de Springplank

Een piraat, prinsessen, een ridder, een indiaan, een tijger, een buikdanseres en Spiderman … De peuters van de Springplank zagen er maandag 8 februari wel heel anders uit. Maar ook de ouders hadden hun best gedaan er net even anders uit te zien. Bij binnenkomst konden de peuters zich laten schminken door mama Liza, waardoor sommigen nog maar moeilijk te herkennen waren. Na het kleienen en puzzelen kon het bonte gezelschap lekker spelen. Met een cracker in de kring werd een verrassend carnavalsverhaal gelezen. Om het feest compleet te maken werd er vrolijk gedanst op Kabouter Plop-muziek in het drukke gymlokaal. De peuters en ouders van de Springplank hebben weer veel plezier gehad op deze feestelijke ochtend.

Als u met uw peuter een keer een ‘gewone’ ochtend wil meemaken op de Springplank, dan bent u van harte welkom op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. Peuters van 2-4 jaar uit de hele regio zijn welkom.

Vereniging de Springplank verzorgt al ruim 42 jaar peuterspeelochtenden met ouderparticipatie. De Springplank is voor peuters een plek om te spelen en knutselen. Voor ouders een ontmoetingsplek én oppasmogelijkheid op de ochtenden. Naar keus maximaal 4 ochtenden (€25,- p. mnd) waarvan de ouder 1 vaste ochtend meedraait. Zie: www.Springplank-Castricum.nl of bel ’s ochtends 0251-654687 (m.u.v. de woensdag).DSC04836