Peuterclub

Ben jij een mama, papa, opa, oma of oppas van een peuter? En wil jij samen met jouw peuter leuk spelen met andere kindjes? Dan zijn wij op zoek naar jou! We beginnen op 4 september weer met onze peuterochtenden. Je kunt altijd komen kijken op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdagochtend.

Als (groot)ouders maken we deze Peuterclub binnen onze vereniging tot wat hij is: plezierige, ontspannen, bruisende ochtenden voor peuters (2-4 jaar).

Vanaf het begin is het de bedoeling geweest dat de Springplank geheel door de (groot)ouders geleid zou worden. Dit heeft veel voordelen:

  • Je blijft als (groot)ouder actief betrokken bij de eerste stappen van je (klein)kind in een nieuwe omgeving en de ontwikkeling van je (klein)kind daarin.
  • Je ziet je (klein)kind in een breder perspectief omdat je ook met andere kinderen omgaat.
  • Je kunt met andere (groot)ouders praten over de ontwikkeling van je (klein)kind en tips uitwisselen.

Verder leer je zo een heleboel nieuwe mensen, vaak mensen uit de buurt, kennen!

Het betekent natuurlijk ook dat de speelochtenden staan of vallen met de inzet van de (groot)ouders. Samenwerking, gezelligheid en duidelijke afspraken zijn van groot belang voor het goed functioneren van de Springplank.

Lidmaatschap: €25 per maand per kind (bij meerdere kinderen geldt een korting) met éénmalig inschrijfkosten van €15. (je bent dan ook automatisch lid van de ‘speeltuin vereniging’ en kan dus buiten de peuter-openingstijden ook in de middagen komen spelen)